کد خبر 277637
۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۹

با حضور نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد؛

نخستین وبینار سراسری مسئولان دفاتر نمایندگی ولی‌فقیه در استان‌ها و مناطق کشور

نخستین وبینار سراسری مسئولان دفاتر نمایندگی ولی‌فقیه در استان‌ها و مناطق کشور

نخستین وبینار سراسری مسئولان دفاتر نمایندگی ولی‌فقیه در استان‌ها و مناطق کشور، با حضور نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، صبح روز یکشنبه ۱۹ مردادماه در سالن جلسات برگزار شد.

به گزارش حیات، در این وبینار که با موضوع راهبردهای مواجهه نمایندگی ولی‌فقیه با رویدادهای جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، ضمن گرامیداشت مقام والای شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه، گفت: در این جنگ ایران توانست از لحاظ موشکی، ضربات جبران ناپذیری به رژیم صهیونی وارد کند که پس از آن خواستار آتش‌بس شدند.

وی افزود: دین اسلام اصالت را نه به جنگ و نه به صلح داده، بلکه اصالت را در قدرت دانسته و در قرآن کریم هم به آن اشاره شده است که "وأعدوا لهم ما استطعتم من قوة" به معنای «و هر آنچه می‌توانید از نیرو و توان در اختیار دارید، برای مقابله با دشمنانشان آماده کنید» است. این آیه از قرآن کریم (سوره انفال، آیه 60) مسلمانان را به آمادگی نظامی و تقویت قوای خود در برابر دشمنان فرا می‌خواند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: از ترجمه این آیه چنین استنباط می‌شود که مسلمانان باید در عِده و عُده قوی شوند و هم قدرت سخت و هم قدرت نرم را تقویت کنند که اگر قدرتمند شویم، جنگی درنمی‌گیرد و کلام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که می‌فرماید نه جنگ می‌کنیم و نه مذاکره، تعبیر می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha